servei sanitari


Avui he anat a l'hospital de Figueres, per raons que ara no venen al cas, i m'he fixat en alguna cosa que m'ha fet ballar el cap. Un senyor embarcava dins una espècie d'ambulància unes neveres tipus càmping. Si, ja hem sona aquesta imatge, he pensat. Però desprès li he anat donant voltes al cap. Aquí dins hi deu haver bosses plenes de sang. Això com a mínim. Poder ronyons, fetges o amb una mica de sort un jove, tendre, i saludable cor, esperant un cós receptor. La sorpresa més gran ha sigut, veure com un individu, remenava les neveres com un flequer ho faria amb un cabàs de barres de pa. Sense cap delicadesa, i casi amb menyspreu. Encara mes! Despreocupat s'ha amagat dins una sala a xerrar amb l'infermera de torn. Allà estaven les neveres, soles, desemparades. Algunes ja eren a dins, però la majoria continuaven al sòl.
I si algú, que sap que aquesta situació es pot donar mes d'un cop, se'n aprofita ?
I si algú li fot el rabec i li canvia una nevera ?
Per una, es clar, plena amb truita de patates, fruita, llaunes de cervesa...
I si ho fa a l'estiu, i aprofitant tot això, deixa la del dels ronyons, posem-hi, al costat del teu para-sol i la teva tovallola ? !
Al final he entrat a l'hospital, i he fet lo que anava a fer. De vegades val més no donar-li tantes voltes al cap. O poder si...

1 comment:

Anonymous said...

Servei sanitari de neveres de camping controlades pel personal amb ansies de ligoteo promogut per llegendes urbanes sobre els folleteos a les camilles i/o armaris de la neteja hospitalaris.
Mua, granuja!
http://themarypilis.wordpress.com/